Viitorul aduce H265 la noua generatie de DVR-uri Full HD

Tendințele viitoare  pentru compresia H.265

Retailerii de securitate și supraveghere video sunt interesati de dispozitivele de top care suporta codificare H.265 / HEVC. Dar viitorul acestui codec va depinde de mai mulți factori – de exemplu, cât de repede se vor produce chip-uri grafice compatibile cum ar fi AMD si NVIDIA, cum integreaza H.265 în produsele lor.

Mulți producători din industria de securitate și supraveghere speranța că, odată cu eforturile de producatorilor de chipset și ai furnizorilor de tehnologie, HEVC va înlocui cat mai rapid H.264 ca tehnologie dominanta de codare pentru sistemele de supraveghere video.

În cazul în care standardul H.265 / HEVC se maturizeaza rapid, iar eficienta de compresie este îmbunătățită cu 50% peste H.264, aceasta poate duce la economii de 20% de investiții, asigurând performanțe mai bune de rețea și costuri mai mici în supraveghere video.

CONCLUZIE

H.265 are mai multe caracteristici superioare fata de H.264, asa ca este doar o chestiune de timp pana cand standardul H.265 și componente sale sunt gata pentru piață. Suntem prudenti si optimisti cu privire la viitorul standardului H.265 / HEVC, precum viitorul sistemelor de supraveghere video HD 1080P, 4K si 8K.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: