Nu ma pot conecta pe dvr-ul hdcvi prin ddns, ce trebuie sa fac?

DDNS registration failed or can not access the device domain name.

DDNS (Dynamic DNS / DynDNS) este o metodă de actualizare automat un server de nume în sistemul de nume de domeniu (DNS), de multe ori în timp real nu, cu configurația DDNS activă a hostname configurate sale, adrese sau alte informații.

Dacă DDNS nu funcționează corect, vă rugăm să încercați să: Verificați dispozitivul pentru a vedea dacă acesta este conectat la rețea: Verificați dacă aparatul a dobândit și adresa IP prin DHCP sau o adresă IP statică, care a fost atribuit.

Asigurați-vă că vă puteți conecta la sistemul de pe Via rețeaua locală: Încercați să accesați sistemul de la un alt dispozitiv pe ex rețea Încercați să deschideți interfața web a dispozitivului de la un browser web de pe rețeaua locală.

Verificați protocolul corespunzătoare a DDNS este activată: Log in DVR / NVR / CVR și să navigați la meniul „Network”, apoi uita-te pentru opțiunea DDNS și bifați caseta pentru a activa serviciul.

După serviciul este activat, va trebui să completați informatia necesară de exemplu DDNS Type, gazdă IP Port (1 ~ 65535) Domain Name Modul de domeniu si adresa de email, dacă este cazul * Verificați acreditările DDNS la locul DDNS și meniul de sistem:

Vă rugăm să confirmați că LOGIN meciurile pe platforma DNS dinamic pe care îl utilizați și, de asemenea, în secțiunea DDNS a reportofonului. * Implicit server DNS Google este 8.8.8.8, 8.8.5.5. *

Folositi diferite DNS furnizate de ISP-ul dumneavoastră.

Pentru dvr-uri hdcvi click aici

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: