Serviciul de Cloud de la Hanbang, pentru conectare usoara pe Ip dinamic

Serviciul de Cloud de la Hanbang, pentru conectare usoara pe Ip dinamic. Tot mai putine servicii de0011 internet cu ip fix, iar in acest caz serviciile de conectare in cloud sau P2P sint foarte utile.

Gama noua de echipamente de la Hanbang, sint pregatite sa lucreze cu servicii de conectare P2P sau cloud. Pentru PC au lansat o platforma de acces direct in cloud http:/www./ivview.com/, care pe baza unui serial, si accepta dvr-urile hybride de 4/8/16 canale si camerele ip si NVR-urile seria noua de la Hanbang. Poti sa-ti creezi un cont si sa-ti gestionezi intr-un singur cont mai multe tipuri de device-uri. Cautarea device-ului se poate face fie direct in LAN , fie pe baza unui serial, fie pe baza unor servicii de DDNS gratuite oferite de gigantul chinez. Pentru accesul de pe dispozitive mobile Android sau Apple, avem aplicatii dedicate, inclusiv cu accesul P2P sau cloud.

Aplicatia de acces LAN sau P2P sau Cloud pentru Andoid : Link Direct RealviewPRO sau pentru APPLE telefon mobil sau tablete : Link Direct RealviewPro – Apple 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: