DVR 16 canale AHD 720p Safer Profesional

Dvr 16 canale AHD 720P Hybrid SAF-816M

dvr-8-canale-ahd-720p-profesional-240

Cel mai performant DVR 16 canale AHD  din gama Safer. Acest sistem suporta inregistrare video HD 720P cu camere de supraveghere AHD 1 megapixel sau camere IP simultan. Bucurați-va de flexibilitatea unui sistem Hybrid care poate inregistra 8 camere de supraveghere AHD + 8 camere de supraveghere IP – 1 megapixel (720p) in acelasi timp!

Acest DVR 16 canale AHD Profesional ofera pe langa rezolutia mare de inregistrare si alte carcteristici performante precum suport pentru 4 HDD-uri, 8 intrari audio, 16 intrari de alarma si 4 iesiri. Este un DVR perfect pentru un sistem de supraveghere profesional sau semi-profesional.

motion record1

Diferite moduri de inregistrare

Acest inregistrator profesional DVR 8 canale AHD 720p va permite sa adaptati  setarile de inregistrare ale fiecarei camere de supraveghere. Puteti alege sa inregistrati in continuu, dupa orar sau doar la detectie miscare. Sistemul are un jurnal de evenimente care va permite sa cautati inregistrarile dupa eveniment, orar, etc. pentru a putea gasii inregistrarile cu usurinta.

InternetsmallVizualizare pe internet usoara, de oriunde din lume!

 

Daca esti plecat din localitate, sau din tara poti verifica cu usurinta inregistrarile de pe DVR, sau poti chiar si sa ii schimbi setarile. Sistemul Dvr 16 canale AHD transmite imaginile intr-un server iCloud si astfel tu le poti accesa cu usurinta idn browser dau de pe telefonul mobil printr-o aplicatie gratuita . Sistemul functioneaza indiferent de ce tip de IP iti ofera furnizorul de internet in locatia DVR-ului.

HDMI

Iesiri video de mare rezolutie

Poti conecta acest sistem la un televizor FULL HD sau la un monitor. Dispune de iesiri HDMI si VGA. Astfel puteti vizualiza inregistrarile pe majoritatea ecranelor disponibile in casa.

AudioVideoMonitorizare audio 

Acest sistem de inregistrare DVR 16 canale AHD suporta compresie audio pe 8 canale. Astfel poti cu usurinta sa montezi multe microfoane si sa monitorizezi o locatie din punct de vedere audio.

DVR HIBRID Analog –  IPHybrid

Sistemul SAF-816M este un DVR 16 canale Hybrid din gama profesionala de DVR-uri Safer. Suporta 3 tipuri de camere de supraveghere. Camere de supraveghere analogice, AHD si camere de supraveghere IP in urmatoarele configuratii:

Analog sau AHD : 16 canale video la 960H / 16 AnalogHD 720P

IP+AHD : 4 AHD 720P + 4 IP 720P sau 8 AHD + 8 IP 720p

IP : 1 * 1080p + 8 720p sau 4* 1080p

 

retea Stick HDDSalveaza inregistrarile cu usurinta

Pentru a nu pierde inregistrarile de care ai foarte multa nevoie poti alege cum vrei sa faci back-up. Le poti salva local pe un stick USB sau un HDD sau poti opta pentru salvarea inregistrarilor pe retea, intr-un server FTP. Astfel poti avea acces la inregistrari de oriunde din lume.

 

seagate4xSuporta 4 HDD-uri simultan 

Acesta este un DVR performant care suporta pana la 4 HDD pentru stocare interna ( 4HDDx4 TB) . Acum poti stoca inregistrarile tale la rezolutie maxima pentru o perioada foarte lunga de timp. HDD-ul nu este inclus in pretul DVR-ului – Vezi produse asociate

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: