Cel mai ieftin dvr 4 canale AHD de la Safer

DVR 4 canale AHD 720p SAF-404LM – Cel mai ieftin dvr 4 canale AHD

dvr-4-canale-ahd-720p-saf-404lm-838

Una dintre cele mai recente solutii de inregistrare pentru supraveghere video. Va oferim un DVR 4 canale AHD la un raport calitate/pret exceptional. Suporta impreuna cu camere AHD sau analogHD  o rezolutie de 720P HD la 25 FPS / Canal.  Aceasta tehnologie analog HD poate trimite videoclipuri de calitate HD fara latenta pe cablu coaxial RG59 sau orice standard analog CCTV de cablare pana in 400 metri.

motion record1

Diferite moduri de inregistrare

Acest recorder DVR 4 canale HD va permite sa adaptati setarile de inregistrare pentru a indeplinii cerintele de supraveghere ale fiecari camere. Puteti alege inregistrare  continua, detectie a miscarii, inregistrare dupa orar , sau manual pentru fiecare camera . Sistemul are un jurnal de evenimente care va permite sa cautati inregistrarile dupa eveniment, orar, etc. pentru a putea gasii inregistrarile cu usurinta.

InternetsmallNu aveti nevoie de IP fix

 Acest DVR AHD poate transmite imagini pe internet chiar daca ai IP Dinamic in locatia DVR-ului. Acesta trimite imagini in serverul Safer si vei putea vedea imaginile in iCloud. Cu ajutorul acestei functii monitorizarea pe internet este mult mai usoara pentru utilizatorii care nu au IP fix. Sistemul este deasemenea compatibil cu majoritatea browserelor web comerciale, cum ar fi Internet Explorer, Mozilla Firefox si Google Chrome.

DVR HIBRID Analog –  IPHybrid

 Acest DVR 4 canale AHD suporta pana la 3 tipuri de camere de supraveghere . Astfel suporta camere de supraveghere analogice, analog HD si camere de supraveghere IP. Suporta urmatoarele configuratii:

AHD (analogHD) : 4 * 720P HD

Analog : 4 * 960H

IP+AHD : 2 Canale video AHD 720P + 2 IP 720P – 12 FPS

IP : 1 * 1080p sau 4* 720p

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: