Dvr 4 canale FULL HD HDCVI Safer CVR5104D

Dvr 4 canale FULL HD HDCVI Safer CVR5104D – Magazin Online DVR HDCVI pe www.a2t.ro

resolution_1Rezolutie impresionanta Dvr 4 canale FULL HD HDCVI Safer CVR5104D

Acum cu acest dvr 4 canale HDCVI de la Safer poti inregistra imagini de supraveghere foarte clare la calitate maxima FULL HD 1080P. Rezolutia FULL HD este momentan standardul maxim existent pe piata pentru televizoare si productii video. Dvr-ul foloseste un nou standard de transmisie numit HDCVI care poate transmite imagini necomprimate la rezolutie mare pe acelasi sistem analog.

DVR8canaleinternet_1_1Vizualizare perfecta pe diferite dispozitive de oriunde din lume- Dvr 4 canale FULL HD HDCVI Safer CVR5104D

Cu noul inregistrator HDCVI de la Safer puteti vizualiza cu usurinta inregistrarile oriunde va aflati in lume. Acesta este compatibil cu diferite sisteme de operare desktop sau mobile. Puteti face chiar si setari pentru inregistrari, control ptz, setari retea, schimbarea permisiunilor utilizatorilor, update software si download inregistrari.

Multiple iesiri video – Dvr 4 canale FULL HD HDCVI Safer CVR5104D

Modelul Safer CVR5204D are multiple iesiri video. Inregistratorul beneficiaza de o iesire HDMI si o iesire VGA, amandoua pot trasmite catre un televizor, respectiv monitor, inregistrari video FULL HD. Daca doriti puteti sa conectati simultan 2 display-uri.

retea Stick HDDBack-up de date-Dvr 4 canale FULL HD HDCVI Safer CVR5104D

Pentru a nu pierde date importante de pe hardisk-uri este necesar sa faceti un back-up de date din cand in cand. Aceasta se poate realiza cu ajutorul unui server FPT – si astfel veti putea vizualiza oricand si de oriunde inregistrarile sau cu ajutorul unui stick USB sau a unui HDD extern

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: