Hanbang a dezvoltat tehnologia HDTVI

HD-TVI înseamnă de înaltă definiție de transport Video Interface, este o tehnologie DSP TVI dezvoltat de Techpoint (2012), iar chipset-ul a fost v

hdtvi_signal_20140929ândut la Intersil, fabricarea chineză, cum ar fi Hikvision, HanBang, a pus această tehnologie în noul lor produs.

Hanbang dezvoltat cu succes soluția TVI, rezolvat problemele anterioare HD-SDI lui. TVI poate converti semnalele digitale la cele analogice, se extinde distanța de transmisie, reduce costul total și ia o capacitate de stocare mai puțin, HD-TVI se bazează pe cablu coaxial, suport semnal video HD (1080p / 720p), semnal audio, transmisie a semnalului digital.

De ce HD-TVI?
TVI provine dintr-o companie cu sediul în SUA, care nu furnizează doar o fabricare, chipset-ul este deschis, nu sigilate, puteți DIY sistemul de HD-TVI cu diferite brand. în timp ce HD-CVI, nici o camera nu contează sau DVR, ar trebui să fie cumpărate de la compania original sau societate autorizată.
Clienții dori pentru a se potrivi DVR lor si aparat foto cu diferite brand, deoarece gamă largă poate însemna mai mult de economisire a costurilor.
Iar prețul TVI este aproape de 960H, oamenii vor dori acest tip de produs.Tehnologia Turbohd este dezvoltata de cei de la Hikvision.

Atu Tech importator oficial HANBANG in Romania, va ofera DVR-urile HDTVI direct prin magazinul online

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: