Dvr standalone wireless ? DA !

Cum realizez un dvr standalone wireless?

Cum realizez un dvr standalone wireless? Va prezentam o solutie simpla si eficienta pentru a realiza un sistem de inregistrare dvr wireless.

De multe ori pozitionarea dvr-ului este o problema, iar conexiunea cu routterul pentru forwardarea sistemului pe internet trebuie realizata fie prin conexiune directa, cu cablu UTP, fie prin conexiune wireless.

Cea mai simpla varianta de conectare a unui dvr la routter prin conexiune wireless este aplicarea unei placi de retea wireless cu mufa USB. Cel mai  important este compatibilitatea intre placa de retea wireless si dvr. Atu Tech importa si distribuie placa de retea wireless pe USB pentru gama de dvr-uri SAFER, si DAHUA printre cele mai cunoscute sisteme dvr de pe piata din Romania.

In concluzie, daca ai un DVR SAFER, sau un DVR DAHUA poti folosii cu succes acest device : Adaptor wireless USB pentru DVR si vei realiza o conexiune wireless cu routterul tau pentru accesul pe internet.

Daca doresti mai multe informatii tehnice, nu ezita sa contactezi echipa tehnica ATU TECH, te vor ajuta cu placere. Contact AICI: http://www.a2t.ro/contact.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: