Sistem de inregistrare DVR SI NVR 32 Canale

Review sistem de inregistrare HIBRID DVR 32 CanaleInregistratoarele video digitale DVR sunt la mare cerere in ziua de astazi. Oferind o tehnologie Hybrida acest DVR ofera clientilor posibilitatea de a captura inregistrari de pe camere de supraveghere analogice precum si camere IP simultan. Sistemul DVR are 32 de canale video si suporta pana la 16 camere IP si 16 camere analogice simultan.

Acest sistem este ideal pentru clienții care au un sistem analogic existent și doresc să instaleze camere video HD la aceeași locație. Acest lucru va ajută sa mentineti costurile la minim atunci cand doriti sa upgradati sistemul de camere analogice existent. Pe piata sistemelor de securitate se pune accentul pe vanzarea cat mai ieftina a produselor dar de multe ori puteti observa ca DVR-urile au capacitati si optiuni de conectare foarte limitate.

 Comana acum DVR si NVR Hibrid 32 de canale de aici

Acesta este un prim exemplu la ce ar trebuii sa va asteptati atunci cand cumparati un DVR profesionist de calitate.  Acest DVR oferă 1 ieșire HDMI, precum si o iesire VGA și una BNC pentru a afișa camerele tale pe un monitor sau TV. Acest DVR va permite sa folositi toate aceste 3 iesiri in acelasi timp. Acest lucru este util pentru clienții care doresc să utilizeze mai multe monitoare simultan pentru a viziona camerele lor.

Sistemul vine cu 2 porturi Gigabit de rețea care vă permit să păstrați camerele de supraveghere IP pe o retea locala separata. Există, de asemenea, conexiune eSATA pentru 8 Hard-diskuri si suporta spatiu de stocare de pana la 32 TB. Aceasta inseamna ca cu acest DVR poti stoca cu lejeritate mult timp inregistrarile camerelor IP si a a camerelor analogice.

DVR-ul HYBRID va ofera deasemenea, conexiuni de bucla . Acest lucru este ideal pentru clienții care doresc să afișeze camere individuale pe monitoare separate, cu ajutorul buclei pe conexiune directă la un monitor.

Caracteristici suplimentare sunt  4 canale audio, intrări și ieșiri pentru alarma, astfel acest DVR devine una dintre cele mai bune inregistratoare DVR Hibride de pe planeta.

 Acest hibrid vă permite să înregistrați camere ONVIF IP și suportă majoritatea camerelor de supraveghere IP existente pe piata. Având în vedere că sistemul nu este proprietar ci este deschis ve-ti obtine o inregistrare video digitala cu orice camera compatibila ONVIF de pe piata. Puterea de procesare a unei camere IP este de  160 MB/S . Acest lucru nu inseamna prea mult pentru consumatorul de rand insa cu ajutorul acestei caracteristici ve-ti putea sa inregistrati la o rezolutie mult mai mare si la un frame rate bun. Camerele analogice suporta inregistrare la 25 FPS la 960H

Ca de obicei, aceste sisteme de supraveghere DVR Standalone suporta pe deplin dispozitive PC, Mac, iPhone și Android și oferă caracteristici avansate pe care restul producatorilor nu le ofera.

Vezi aici DVR 32 Canale Hibrid

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: