Funcțiile camerelor de supraveghere si locurile in care le poti instala:

  1. Clădiri rezidențiale. Camere de supraveghere de exterior pot restrictiona accesul in perimetrul proprietatii dumneavoastra. Pot urmarii vizitatorii si te pot proteja impotriva intrarilor neautorizate. Există, de asemenea, camere de supraveghere pentru interior care te pot proteja impotriva vizitatorilor care nu au un comportament adecvat sau care fura din obiectele de pe scara blocului. Deasemenea te ajuta sa controlezi si vizitatorii si sa te asiguri ca au o conduita buna cand sunt in incinta cladirii dumneavoastra. Pe langa aceste camere de supraveghere puteti instala un sistem de video interfon si astfel veti vedea mereu cine suna la usa indiferent la ce etaj locuiti.
  2. Depozite, showroom-uri si magazine. Camere de supraveghere pentru interior sunt utilizate pentru a identifica furturile, jafurile, cererile de accidente de munca false, conduita necorespunzatoare a angajatiilor. Pentru a pastra proprietatea mereu in conditii de siguranta poti sa cumperi inregistratoare cu analiza inteligenta a imaginii. Acestea pot recunoaste obiecte, pot detecta fete. Pentru spatii de dimensiuni mari se recomanda camere PTZ . Acestea se pot rotii la 360 grade pe orizontala, la 180 grade pe verticala si au capacitatea de a face zoom optic. Aceste camere de supraveghere au nevoie de un operator care sa supravegheze constant incinta.
  3. Zonele de birou. Birouri și locurile de muncă necesită de multe ori un sistem de monitorizare bun. Camerele de supraveghere sunt folosite in astfel de spatii pentru a monitoriza producia, angajatii si daca fiecare angajat are o conduita buna si vine la timp la munca. Deasemenea se poate controla chiar si furtul de inventar. Comanda camere de supraveghere pe www.a2t.ro
  4. Locuri de parcare și cai de acces. Camere de supraveghere au devenit deja foarte populare pe strazi. In multe orase din lume se folosesc camere de supraveghere pentru identificarea infractorilor sau pentru controlul traficului. Astfel in cazul in care se intampla un accident in incinta dumneavoastra ve-ti putea stii cine este vinovat.

Camere de supraveghere in marile orase ale Romaniei

Fiecare clădire necesită o estimare la fața locului, aspectul cladirii, poziția cladirii si aplicatia pe care doriti sa o supravegheati pot fi diferite. Aveti nevoie de o instalare calificata a sistemelor de supraveghere. Știind toate perspectivele camerelor de supraveghere iti poti face o ideee despre cum sa va protejati familia, cum sa controlati afacerii si cum sa traiti o viata fara stres chiar daca sunteti la sute de kilometri distanta.

Puteti gasii camere de supraveghere foarte bune la preturi mici cu livrare oriunde in Romania in mai putin de 24 de ore in magazinul online Atu TECH. Acestia ofera sisteme de supraveghere profesionale la preturi de importator. Dispun de o baza de date de instalatori care iti pot face o oferta pentru fiecare aplicatie in parte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: