Soft CMS Gratuit centralizare DVR-uri si camere IP

Soft CMS Gratuit centralizare DVR-uri si camere IP. Poate centraliza gratuit 8 device-uri si pina la 32 de canale branduri cunoscute : Safer, Hikvision, AVTECH, Dahua.  Pe baza de licenta se poate extinde pina la 256 de device-uri si 1024 de canale simultan.

Aceasta aplicatie se trimite la cerere clientilor Atu Tech care achizitioneaza DVR-uri SAFER , Dahua, AVTECH sau Hikvision.

Ce este foarte interesant, la aceasta aplicatie este ca poate centraliza, fie DVR-uri, fie NVR-uri fie camere IP de la cei mai importanti producator de echipamente din China sau Taiwan de la aceasta ora. Este foarte utila dispeceratelor video, care preiau imagini de pe mai multe echipamente simultan, si care pot fi diferite ca si brand, dar si functia excelenta de multimonitor, adica iesire pe mai multe monitoare diferentiat, ca si numar de canale, sau funtia de patrula, cu defilare pe canale programabil. Ce mai este salutar la aceasta aplicatie gratuita este ca poate centraliza Branduri diferite, de obicei fiecare mare producator de DVR-uri / Nvr-uri sau camere ip are CMS-ul lui propriu. Functia de e-Map este una foarte utila atunci cand geografic avem mai multe echipamente distribuite.

Cele mai importante functii ale software-ului sint :


 Vizualizare live / inregistrari 8 device-uri sau 32 de canale simultan

 Compatibil cu urmatoarele Dvr-uri / Nvr-uri sau camere IP : SAFER, DAHUA, HIKVISION, AVTECH

Poti accesa si configura sistemele direct din aplicatie – Setup de DVR , NVR sau camera IP

Monitoare multiple, configurabile din aplicatie

Functie de patrulare a imaginilor presetabile

E-map – Poti construi harti , sa indentifici mai usor din ce locatie vin imaginile

Zoom digital pe imagini live sau pe inregistrari

Permite inregistrarea locala pe PC sau server

Vizualizare inregistrari Frame by Frame

Exportul inregistrarilor in format AVI *

Control PTZ

Gestionarea accesului pe baza de utilizatori


De acum problema ta, cu centralizarea sistemelor de supraveghere video a luat sfarsit, nu mai esti nevoit sa instalezi aceasi solutie, pentru ai deja cateva produse instalare de la un anumit producator, si altfel nu ai putea centraliza.

Cu acest soft poti centraliza si NVR-uri sau camere IP, deci este pregatit si pentru viitorul sistemelor de supraveghere video HD, si in acelasi timp poate folosii si solutiile analogice de la acesti producatori, cam cei ma reprezentativi pe piata din Romania, din 2004 pina acum. Foarte important este faptul ca poti avea acces si la setarile echipemamentelor, remote, sau ca poti vizualiza inregistrari de pe mai multe echipamente simultan.

Descarca aplicatie CMS de AICI. Daca vrei o licenta personalizata ne poti contacta la 0749.232.444sau vanzari@a2t.ro , iar daca te putem ajuta cu mai multe detalii tehnice, nu ezita sa conctactezi echipa Atu Tech la telefon 0369-801.948, sau email : office@a2t.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: