DVR-urile concepute pentru camerele analogice de mare rezolutie Hi – Res .

Tehnologia analogică de supraveghere video este încă răspândită într-un număr semnificativ de instalații existente și noi . ATUTECH continuă să sprijine utilizatorii de sisteme analogice cu sisteme inovatoare de produse analogice , cum ar fi noile noastre DVR 16 canale cu rezolutie de 960H care ofera performante uimitoare impreuna cu fiabilitate crescuta.

Dvr-urile de pe site-ul ATUTECH provin din import propriu Safer sau de la alte firme cunoscute cum ar fi Dahua sau Hikvision. La noi puteti gasii ultimele modele de dvr 16 canale analogice de mare rezolutie. Full D1 cu rezolutie 960H si inregistrare in timp real la 25 FPS/Canal. Toate suporta harddisk-uri pe conexiune SATA III sau II si dispun de mai multe intrari audio sau de alarma.  Reteaua este de mare viteza (1000mb/s) pentru vizualizare in timp real pe internet din orice browser – Safari, Internet explorer, Chrome sau de pe dispozitive mobile Smartphone sau Tableta cu aplicatie dedicata.

Sistemele DVR 16 canale sunt de tip plug&play si nu sunt necesare alte cunostinte pentru instalare. Dupa ce a-ti introdus cablurile si a-ti montat Hard-diskul il porniti si este gata de inregistrare.

Aceste serii noi de DVR 16 canale au iesiri externe pe HDMI si VGA de dimensiuni 1920×1080 si poate sa redea sincron.

Noile unități DVR 16 canale sunt dotate exclusiv cu o unitate de procesare (CPU) de mare performanta cu scopul de a procesa informatia primita de la camerele analogice din ziua de astazi de inalta rezolutie.

Deasemenea procesorul de imagine al noilor DVR 16 canale trebuie sa codeze toate inregistrarile la standardul H.264. pentru a optimiza salvarea inregistrarilor fara a face rabat la calitatea filmarii. Astfel dumneavoastra veti putea vizualiza online foarte usor inregistrarea si se vor putea inregistra cantitati mai mari de film pe hardiskul atasat.

Dvr-urile stand alone vin deasemenea echipate cu mouse pentru un control mai facil si cu soft de centralizare a imaginilor CMS (central management sistem) care include si analiza ineligenta a inregistrarilor. DVR –ul are o interfata prin care utilizatorul gestioneaza imaginile capturate si mai poate controla camerele de securitate cu senzori de miscare.  Aplicatia pentru mobil este gratuita si nu impune vreun cost suplimentar dupa cumpararea sistemului cu dvr 16 canale.

 Cele mai importante functii ale sistemului de operare full pentaplex:

  • Vizualizare directa a inregistrarii
  • Cautare inregistrare dupa data
  • Vizualizare de la distanta
  • Backup-ul configurarilor Dvr-ului
  • Inregistrare simultana

Pentru cumpararea de sisteme DVR 16 canale accesati www.a2t.ro

DVR 16 canale

DVR 16 canale

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: