Dvr 16 canale dupa cel mai mic pret?

Cumperi un dvr 16 canale dupa cel mai mic pret? Un scurt ghid care sa va ajute sa achizitionati corect un dvr de 16 canale.

De regula cand aveti nevoie de un dvr de 16 canale video, aplicatia de supraveghere este una destul de mare, in consecinta poate fi si una complexa. Acest inregistrator este creierul central al acestei aplicatii, deci trebuie sa dati o mare importanta, alegerii lui, pretul fiind doar un criteriu, si de cele mai multe ori, nu cel mai important.


Daca pe sistemul video de supraveghere o sa aveti instalate si microfoane, atunci in specificatii trebuie sa cautati ca acest dvr de 16 canale sa aiba si intrari audio, mai mare sau egal cu cate microfoane aveti de instalat. Multiplexarea semnalului audio + video va fi realizat de dvr-ul in cauza.

Daca pe sistemul de supraveghere o sa instalati si camere mobile PTZ sau cu zoom comandat, atunci trebuie sa aveti grija ca dvr-ul de 16 canale sa aiba si o cupla RS485 sau RS232,pentru comanda la distanta a camerelor PTZ .

Rezolutia de inregistrare si numarul de FPS (cadre pe secunda) raportata la rezolutie, este poate cel mai important criteriu de luat in considerare. Cea mai mare rezolutie pentru dvr-urile de 16 canale analogice astazi este 960H (960 X 540), dar asta presupune ca si camerele pe care le veti monta pe acest DVR sa „scoata” aceasta rezolutie, iar FPS-ul trebuie sa aiba valoarea de 25, sa aveti o inregistrare REALTIME (adica ne-sacadata) la rezolutia maxima.

Rezolutia de iesire video si tipul de iesire. Degeaba am inregistrari si camere de supraveghere performante daca iesirea video nu este una performanta de tip FULL HD (HDMI), sa var in timp real la o calitate excelenta a imaginilor.

Pretul : In sfarsit si pretul este important in alegerea unui dvr de 16 canale, un pret mai mic, dar atentie si caracterisiticile tehnice sa corespunda aplicatiei noastre, nu doar pretul cel mai mic.

Alte functii : Gen aplicatie de centralizare, in cazul in care se doreste centralizarea intr-o singura aplicatie (CMS) a mai multor DVR-uri de 16 canale sau mai mici, posibiliatate de vizualizare pe internet de pe calculator sau telefon mobil, serviciu de cloud (iCloud) pentru a nu fi obligat sa am acasa IP fix, etc.


Magazin dvr-uri 16 canale video SAFER direct de la importator AICI


 dvr 16 canale pret, dvr 16 canale pret ieftin, dvr 16 canale cel mai mic pret, pret dvr 16 canale, dvr 16 camere pret, cel mai mic pret dvr 16 canale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: