Soft dvr Hikvision pentru telefon si tableta Android

IVMS-4500 (Android), software-ul client mobil, care este proiectat pentru telefonul mobil, pe baza de sistem de operare Android (versiunea 2.3.3 sau mai mare), pot fi utilizate pentru a monitoriza de la distanță video în direct de la DVR standalone încorporat, NVR, cameră de rețea, de rețea speed dome și encoder prin intermediul rețelei fără fir, reda fișiere de înregistrare, la nivel local magazin și de a gestiona imagini și clipuri video, controlul ieșire de alarmă și să realizeze un control PTZ, de asemenea.
Cu acest software-ul instalat în telefon, sunteți în stare să vă conectați pe dispozitivul de front-end prin intermediul Wi-Fi sau 3G, de altfel, în cazul în care nu există nici IP publice disponibile pentru dispozitivul, este accesibil prin utilizarea unui nume de domeniu dinamic, sau prin porturile de cartografiere la anchetă publică de router.
Note:
1.Wi-Fi, 2G sau 3G de servicii de acces trebuie să fie susținută de telefon.
2.Network taxe de trafic pot fi produse în timpul utilizării acestui software client. Vă rugăm să consultați ISP-ul local.

Rezoluția Suport
Telefon: 480 * 800, 480 * 854, 960 * 540, 1280 * 720, 800 * 1280 sau 1920 * 1080

Notă
1.The Live View efect este legat de performanța hardware-ul de rețea și telefon. În cazul în care punctul de vedere în direct nu este fluent sau pe ecran apare neclară, vă rugăm să reduceți rezoluția, rata de cadre și bitrate de aparatul de fotografiat, sau reduce calitatea imaginii în software-ul.

Pagina de descarcare soft AICI

iVMS-4500 - screenshot thumbnailiVMS-4500 - screenshot thumbnailiVMS-4500 - screenshot thumbnailiVMS-4500 - screenshot thumbnail

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: