Dvr-urile industriale de la Safer. Pregatite pentru anduranta

 


Numarul de hdd-uri este de 4 cu o capacitate de pina la 3 TB / Hdd, asigura o capacitate totala de pina la 12 TB pe dvr. Reteua este pregatita sa lucreze pe 1000MB/S pentru transferuri de date foarte mari si rapide, fac din dvr-rile industriale SAFER o solutie excelenta. Procesorul grafic este unul puternic, pentru inregistrare si codare la rezolutii de 960H , iar iesirea video pe HDMI fac supravegherea sa fie una placuta de cea mai buna calitate.

Functiile software de analiza inteligenta a imaginilor sau functia de conectare pe iCloud fac ca aceste dvr-uri sa fie pretuite de utilizatori. Panoul central asigura acces la meniu  rapid prin rozeta, navigarea facandu-se foarte usor, chiar si fara mouse sau telecomanda, incluse si ele in pachetul de livrare.

Supravegherea se poate face simultan, fie direct de pe interfata web , fie de pe CMS (Software de centralizare) fie de pe dispozitive mobile cum ar fi telefonul mobil sau tableta. Numarul de useri simultan conetati este pina la 10 maxim simultan.

Gama dvr-urilor industriale : dvr 4 canale | dvr 8 canale | dvr 16 canale le puteti gasi aici : SAFER 8204H pentru dvr-ul de 4 canale, SAFER 8208Hpentru dvr-ul de 8 canale, si SAFER 8216H pentru dvr-ul de 16 canale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: