Alege un dvr marca SAFER

logoIn calitate de importatori sisteme de supraveghere video, incercam pentru clientii nostri sa le oferim produse cu un raport pret/caliate imbatabil. In acest sens, in colaborare cu un puternic producator de sisteme DVR importam aceste sisteme de o calitate foarte buna.

Toate echipamentele SAFER sint cu functia iCloud activa, pentru lucru in internet foarte facil, iesire pe HDMI pentru imagini de calitate, codare FULL D1 sau 960 H, si alte functii cum ar fi analiza inteligenta a imaginilor fac din aceste dvr-uri o solutie facila si profesionala.

Toate modelele sint dvr-uri HYBRIDE, adica se pot combina camerele analogice cu cele IP iar pentru supravegherea pe dispozitive mobile, telefoane sau tablete exista software gratuit pus a dispozitie direct pe CD-ul ce insoteste aceste dvr-uri.

Gama de dvr-uri standalone :  dvr 4 canale : full D1 sau FULL 960H | dvr 8 canale full D1 sau full 960H | dvr 16 canale full d1 sau full 960H, dvr 32 de canale

Pentu preturi va rugam sa consultati magazinul nostru online : AICI sau pagina noastra de contact aici : http://www.a2t.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: