Dvr full D1 960H realtime de la Atu Tech

Dvr full D1 960H realtime. rezolutie de inregistrare mai mare, numar de pixeli mult mai mare, imagini de exceptie.MAI MARE INSEAMNA INTODEAUNA MAI BINE

Tehnologia sistemelor de supraveghere video analog evoleaza si ea. Au aparut DVR-urile cu rezolutie de inregistrare 960H adica 976×582. Daca pina nu demult doar camerele de supraveghere 700TVL pe CCD Sony Effio-E aveau aceasta rezolutie, doar de curand au aparut si dvr-urile care sa poata inregistra la aceasta rezolutie de 960H.

ATU TECH-  doreste sa promoveze aceste noi tehnologii, importand in premiera DVR 4 canale 960H cu iesire pe HDMI, si DVR de 8 canale 960H deasemenea cu iesire pe HDMI.

Un scurt review pentru dvr-ul de 4 canale –Dvr 4 canale Full D1 960H cu HDMI

Dvr 4 canale Full D1 960H cu HDMI

Este un DVR cu codare H264 cu 4  intrari video pe BNC. Rezolutia de inregistrare este de 976×582 la 100 FPS adica realtime la 960H. Calitatea iamginilor creste semnificativ. Are si o intrare audio, poate fi controlat direct din telefonul mobil sau de pe orice tip de browser, accesul facanduse securizat prin username si parola. Setarile sant foarte usor de realizat, iar daca nu va descurcati apelati la un tehnician ATU TECH, care cu siguranta va va ajuta sa relizati setarile corecte pentru DVR. Suporta pentru stocare un HDD de maxim 2 tera, iar exportul inregistrarilor se face direct in format AVI.

DACA V-am facut curiosi nu ezitati sa consultati magazinul ATU TECH (http://www.a2t.ro) unde la categoria DVR Standalone veti gasi acest dvr de 4 canale FULL D1 960H Realtime sau fratele lui mai mare de 8 canale, dar cu aceleasi calitati de DVR de exceptie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: