Dvr cu functie de detectie la miscare perimetrala si auto traking

Dvr cu functie de detectie la miscare perimetrala si auto traking<<<<<- –INAPOI LA MAGAZIN

Dvr cu functie de detectie la miscare perimetrala si auto traking. Aceasta functie este optionala pentru DVR-urile FULL D1 FV de la Atu Tech. In pricipiu pentru o detectie corecta la miscare in sistemele desupraveghere video ai nevoie de o analiza inteligenta a imaginilor. Dvr-urile FV full D1 pot fi echipate cu aceasta functie optionala, pentru a avea o detectie si o urmarire a obiectelor care intra intr-un perimetru definit. Ne ajuta sa realizam o detectie reala la miscare, si sa urmarim obiectul. AutoTraking-ul ne ajuta sa interconectam  o camera mobila, si sa trecem la urmarirea video a obiectului care a violat perimetrul. In acest mod se poate face o detectie la miscare pe un sistem de supraveghere video. Pentru exemplificare filmul de mai jos.

<<<<<- –INAPOI LA MAGAZIN

 

 

Mai exista o functie interesanta pentru aceste DVR-uri, si anume functia de obiect furat. Se seteaza o zona in care exista un obiect sau o suma de obeicte, apoi daca el dispare se declanseaza un semnal de alarma pentru atentionare.

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati pe adresa de email office@a2t.ro sau telefonic la suport tehnic 0749-232-444.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: