11 sfaturi pentru alegerea unui DVR Standalone

dvrmost_banner

Dvr standalone este inima sistemului de supraveghere și, prin urmare, sunt o componentă esențială a sistemului dumneavoastră. Am întocmit 11 sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți cele mai multe dintre achiziție DVR:

1. Alegeți dreptul de aparatul de înregistrare și caracteristici

Începeți prin luarea în considerare nevoile dvs. video de securitate. Ai nevoie de un DVR care are o mulțime de intrări de canal pentru a sprijini mai multe camere, în scopul de a monitoriza mai multe clădiri și intrări? Ai nevoie de un DVR o mulțime de stocare pe hard disc sau capacitățile de monitorizare la distanță pentru a vizualiza și a gestiona video de la distanță?

2. Selectați un DVR de securitate cu un număr optim de canale

La selectarea DVR, asigurați-vă că aveți un număr corespunzător de canale pentru nevoile dvs. de securitate actuale și viitoare.

DVR-urile analogice

DVR-urile cele mai analogice furniza informații pentru camerele de 4, 8 și 16. Este cel mai bun pentru a selecta un DVR cu camera canale mai mult decât aveți nevoie în prezent, în scopul de a vă oferi flexibilitatea de a adăuga mai multe camere la sistemul să se ocupe de cereri mai mari de securitate.

DVR-urile hibride

Cu un DVR hibrid puteți utiliza aparate analogice existente și au capacitatea de a tranziției spre o soluție de IP sau HD de securitate bazate pe. Doar asigurați-vă că reportofonul digital video hibrid pe care o alegeți are intrări analogice și IP sau analog si HD, in functie de nevoile tale.

3. Setați rata de cadrul din dreapta

Rata de cadru este numărul de cadre pe DVR-ul poate înregistra fiecare secundă la o rezoluție set. A înregistrări mai mici Noteaza-cadru de propunere mai puțin realiste care să permită DVR să înregistreze pentru perioade mai lungi de timp, și necesită putere de procesare și stocare a mai mult de un frame rate mare. O rată mare a cadrelor inregistreaza mai detaliate, mișcare realiste și necesită putere de procesare mai și depozitare.

4. Păstrați înregistrarea DVR cu suprascriere caracteristica

DVR-urile oferă mai multe suprascriere de protecție și se va opri înregistrarea dată unitatea hard disk este plin. Dacă aveți nevoie de DVR dvs. pentru a continua înregistrarea, trebuie să activezi funcția de suprascriere, care va permite DVR de securitate video pentru a continua înregistrarea pe material video anterior, odată ce unitatea hard disk este la capacitate.

5. Utilizati DVR de securitate într-un agent de pază full-time

Unele DVR-urile de securitate au intrări și ieșiri de alarmă pe care le puteți integra cu un sistem de alarmă existent. Aceste conexiuni pot fi folosite în combinație cu caracteristici de securitate cum ar fi detectarea de mișcare și de alertă pierderea de detectare. Având în caracteristicile de securitate, cum ar fi acestea pe DVR-ul este ca și cum ați avea propriul paznic de securitate personală pe datorie.

De detectare a mișcării

Caracteristica de detectare a mișcării DVR vă permite să pre-definesc zone pentru fiecare camera si program de aparatul foto pentru a începe înregistrarea atunci când este detectată o mișcare în interiorul zonei, economisind spațiu pe hard disk și optimizarea video înregistrat. Această caracteristică, de asemenea, vă permite să vă alertat de alarma si e-mailul atunci când există un incident.

Pierdere de detectare

Unele DVR-urile includ, de asemenea o caracteristică de detectare a pierderilor pentru a vă avertiza atunci când aparatul foto a pierdut semnalul din cauza unei pene de curent, prognoza meteo volatile, manipulare criminală sau vreun alt incident. Această caracteristică vă permite să declanșeze o înregistrare cu alte aparate foto sau pentru a obține o alertă de la dispozitive externe, cum ar fi o alarmă.

6. Nu lăsați conversațiile merge nemaipomenit

Înregistrarea audio cu video este o caracteristică mare de a avea. Cele mai multe DVR-urile au capacități de înregistrare audio, permițându-vă pentru a adăuga un microfon de înaltă calitate sau levier microfoane încorporate în aparatul de fotografiat pentru a captura audio.

7. Asigurați-vă că dvs. de securitate DVR este protejat

Folosiți protecție prin parolă, ascunde DVR și / sau de a folosi o cutie de securitate DVR de blocare pentru a preveni accesul neautorizat la videoclipul dvs. înregistrat. O carcasă DVR, de asemenea, ajută la protejarea echipamentului dvs. din deteriorării accidentale și scurgeri de lichid.

8. Protejați-vă investiția de la valuri si esecuri

Ar trebui să vă proteja investiția și conectați DVR si camere într-o sursă de alimentare continuă (UPS) pentru a evita întreruperile de înregistrare și protecție împotriva întreruperilor de curent si iesirile maro. Veți dori, de asemenea, pentru a verifica frecvent UPS pentru a vă asigura că bateria este complet încărcată, și nu afișează nici o lumina de avertizare.

9. Accesul & gestionarea DVR-ului  de securitate video de aproape oriunde

DVR-urile cele mai moderne au capacitatea de a vizualiza și a gestiona sistemul de la distanță. Cu acces de la distanță puteți vizualiza video DVR pe Internet sau prin intermediul unei aplicații smartphone, și de la distanță. O conexiune la internet de viteză este cel mai bine pentru monitorizare de la distanta.

10. Salvarea Datelor

Unele sunt dotate cu DVR-urile de securitate ușor de descărcare, astfel încât să puteți încărca datele de la DVR pe un DVD, rețea sau pe o unitate USB. Datele descărcat este deosebit de important pentru schimbul de supraveghere video înregistrat cu agențiile de aplicare a legii și alte agenții atunci când dovezi ale unei infracțiuni este necesară.

11. Alegeti un hdd suficient de mare

Hard capacitate de stocare de unitate a DVR-ului de securitate este foarte important pentru aplicatiile de securitate, deoarece aceste aplicații pot pune presiuni considerabile de depozitare. Mai mare de înregistrare tau are nevoie de mai multe hard-drive de stocare pe spațiul de va fi nevoie pentru a stoca video. Este întotdeauna cele mai bune pentru a alege un DVR cu mai construit-in spatiu pe hard disk decât credeți că ați putea avea nevoie.

Luați în considerare nevoile dvs. de stocare

La selectarea unui DVR de securitate, cu un built-in hard disk grad de securitate, există câteva lucruri pe care trebuie să ia în considerare atunci când se calculează cantitatea de stocare pe hard disk ar putea fi necesar:

Numărul de zile de stocare video de nevoie
Numărul de camere
FPS pe aparat de fotografiat
Ore pe zi de înregistrare
Zile pe săptămână de înregistrare
Rezoluție de înregistrare
Compresie video

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: