Sisteme de supraveghere video !

Revoluția supraveghere IP
Tehnologia traditionala de supraveghere analogice (adesea menționată ca televiziune cu circuit închis sau pur și simplu CCTV) a fost acum în jurul valorii de peste 20 de ani. În ciuda deficiențelor evidente funcționalitatea și punctul de tarif pentru această tehnologie de bază, sa dovedit a fi atractiv si popular pentru utilizarea în cadrul piețelor de securitate și industriale. Cu toate acestea, cu introducerea recenta a tehnologiei de supraveghere IP acestor industrii și altele se pot aștepta iminent de a experimenta beneficiile unei revoluții tehnice.

Ce este supraveghere IP?
IP este prescurtarea pentru Internet Protocol, protocolul cele mai utilizate pe scară largă pentru comunicarea prin intermediul rețelelor de calculatoare și Internet. Cu 90 la suta din rețelele de astăzi acum tehnologia IP activat, supraveghere IP este fondată pe o tehnologie de comunicare bine pusă încă în viitor. Se creează fluxuri digitale video care sunt transferate prin intermediul unei rețele de calculator, permite monitorizarea de la distanță cât mai departe în rețea ajunge și permite vizualizarea / monitorizarea de la orice distanta prin Internet. Scalabilitate sa il face atractiv nu numai pentru consolidarea sau revitalizarea de supraveghere existente și monitorizare de la distanță, dar face ispititoare pentru un număr mare de aplicații noi, de asemenea.

Adevăratul cost al unui sistem
Luând în considerare meritele relative ale instalarea unui sistem complet nou, tradițional supraveghere analogic (CCTV), versetele de dezvoltare a unui sistem modern de supraveghere IP digitale; motivele pentru a continua cu fostul rămân puține și rare între. Deoarece alegerea între imagini digitale de înaltă rezoluție, care pot fi vizualizate și stocate oriunde în lume printr-o rețea de calculatoare, împotriva imaginilor de joasă rezoluție cu acces restricționat și vizionare medii volatile de stocare care se deteriorează cu vârsta, devine evident foarte repede. Pentru a ajunge la costul total de proprietate (TCO) pentru orice sistem, este important să se ia în considerare toate avantajele și reducerile de costuri accesibile peste ciclului de viață de așteptat pentru sistem. Avantaje și economii de costuri care sunt relevante pentru IP-supraveghere sisteme includ:

De la distanță Accesibilitate-Îmbunătățirea accesului pe intranet sau Internet oferă acces mai rapid și mai imediată la imagini digitale de calitate. Economii suplimentare includ costurile reduse de călătorie spre și dinspre locația site-ului monitorizat. Imaginile pot fi stocate în locații de la distanță (de exemplu Internet serverul foto Soluții) pentru un plus de securitate și confort.
Imagine de înaltă calitate-Folosind camere digitale, prelucrare, depozitare și înseamnă că calitatea imaginii va fi mereu la inaltime. Nu există nici o degradare a calității imaginii ca atunci când se utilizează echipamentele analogice.
Interfata utilizator simplificata-redare și capabilități de căutare sunt mult superioare celor ale sistemelor analogice, care permite utilizatorilor să caute instantaneu și arhiva de evenimente. Evenimente de alarmă video pot fi chiar programate și trimis imediat la orice e-mail care primește dispozitiv de redare.
Costuri mai mici de întreținere-nr nevoia de pompare casete video digitale, deoarece este stocat pe hard disk. Deoarece sistemele de supraveghere IP nu includă componente în mișcare, reparații și costurile necesare de servicii asociate cu sistemele analogice unitate de bandă sunt complet eliminate.
Dovada-Viitorul tau investiții în IP-supraveghere este o investitie pe termen lung. Supraveghere IP este construit pe o tehnologie care este rapid câștigă recunoașterea în industria de securitate. Se folosește, de asemenea, protocoale standard deschise și a rețelelor de comunicare, ceea ce înseamnă că echipamentele de la mai mulți producători pot fi integrate în același sistem. De asemenea, este posibil să se pună în aplicare un sistem de supraveghere mai mare pas cu pas IP a lungul timpului.
Rentabilă / Versatilitate – În timp ce IP-supraveghere sisteme pot funcționa independent, ei pot lucra, de asemenea, cu orice sistem analogic existent. Prin conexiune paralel, un sistem de supraveghere IP-poate fi configurat pentru a primi același videoclip și de alarmă de semnalizare ca sistemul analogic rezident. Cu ambele sisteme capabile să funcționeze independent și nu este nevoie imediată de a dispune de echipamente de moștenire funcționale, tehnologie supraveghere IP vă oferă un pas progresiv spre un sistem digital de imagine, fără a cererii de instalare foarte mare și costurile cu echipamentele.
Capacitatea de a tehnologiei de supraveghere IP de Integrare-are capacitatea de a fi integrate în alte funcții și servicii în cadrul unui sistem în continuă dezvoltare. Digital fluxuri video sunt ușor de distribuit în alte sisteme în rețea; cum ar fi sisteme de control acces, intranet companie, sisteme de alarmă, etc

DVR standuri pentru Digital Video Recorder. Vedeți și înregistrează supraveghere 24 de ore de acasă sau de afaceri de oriunde din lume.

DVR-ul este un instrument pentru a înregistra filme pe un calculator echipat cu un card de DVR video.
Se poate înregistra și comprima date în timp real, folosind codec-uri recente, cum ar fi MJPEG sau MPEG4. DVR are o interfață grafică pentru utilizator (GUI) pentru a alege parametrii de înregistrare.

Un DVR (Digital Video Recorder), care va funcționa cel mai bine pentru nevoile dvs. depinde de 2 factori

1) # de camere, care va fi nevoie.
2) de cadre pe secunda (fps), care va fi nevoie.

Numărul de camere care va fi nevoie
Este important de a cumpăra un sistem DVR, care va sprijini numarul de camere de care aveți nevoie acum și în viitorul apropiat.

Cele cadre pe secundă (FPS)
Ca un punct de reper, un show de televiziune este difuzat la 30 FPS, care prevede clar de propunere curată.
În sistemele de securitate un plin de 30 FPS este necesară numai atunci când aveți nevoie pentru a monitoriza activitatea aproape ca un registru de numerar în cazul în care vor fi luate în considerare în numerar sau în cazinouri în cazul în care o acțiune rapidă este de a lua loc. De exemplu, un sistem cu 4 aparat de fotografiat cu 30 de fps-ar da aproximativ 7 cadre pe secundă per camera, care este mai mult decat suficient pentru majoritatea nevoilor de securitate. Cu toate unitățile noastre, va fi capabil să stabilească rata de cadre pe aparat de fotografiat.

DVR Sisteme
16 canale DVR camera video (perfect pentru utilizarea acasa sau de mari exigente utilizarea de afaceri.)
8 canale DVR Camera System (perfect pentru casa sau utilizarea de afaceri.)
DVR 4 canale sistem de camere (perfect pentru casa sau folosirea luminii de afaceri)

Placi de captura DVR DVR vs unitare complet
Placi de captura DVR sunt mari, dacă aveți un calculator de rezervă care îndeplinește Specificatii sistemul nostru și dacă sunteți capabil să instaleze software-ul unității și pe cont propriu. Se poate economisi bani, dar va necesita timp din partea ta pentru a instala și depana, dacă este necesar.

DVR-ul complet Unitatea construit fabrica este pur și simplu o chestiune de a conecta camerele de luat vederi și de cotitură pe unitatea. Dacă sunteți pe scurt timp și competențe informatice tehnice, atunci sistemul complet este potrivit pentru tine.
CLICK AICI PENTRU linia nostra completa de Placi de captura DVR

Vizualizare de la distanță
Puteți vizualiza camerele de la distanță, fie prin conectarea direct la sistemul folosind un modem, sau prin internet, sau prin rețeaua companiei dvs..

Monitorizarea
Afișare în timp real și de înaltă calitate a imaginii.
Nu-aparat de fotografiat funcția de afișare pe monitorul în timpul înregistrării.
Multi ecran de afișare diviziune. (Modul ecran complet, 4, 8,16 diviziunea)
Text pe ecran descrierea Ch, starea de înregistrare, numele Aparat foto, starea rețelei..
Comutarea funcția Auto – 1CH, 4 canale, comutare 8ch.
Afișa semnalul de rețea statuie de conectare.
Viteza de afișare reglabil pentru rata mare de viteza de înregistrare.
Camera de putere, BLC, 8 Libera directie diferita, Zoom In / Out, Focus, Preset, Grupul.

Înregistrare
Înregistrare vocală
MJPEG codec dual, selectabil MPEG.
Înregistrarea de 16 de detectare diferite senzori si alarme 16 de ieșire de control.
Functia de detectie a Motion – Zone Multi si multi canale funcției Comutare Auto – 1CH, 4 canale, 8ch de comutare.
Pre-alarm/Post-alarm de înregistrare.
Numărul reglabil al cadrului de înregistrare prin fiecare camera.
De înregistrare programată cu data și ora.
HDD poate fi setat modul de reciclare.
Construiți structura proprie PB de timp de înregistrare.

Căutare
Căutați mai multe canale – 1, 4, 8, 16ch. Simultan.
Zoom funcția în timp ce caută.
Compensare imagine pentru calitatea imaginii clare.
Suport spate a datelor de FDD, CD-RW, Unitate ZIP, DAT.
Viteza de redare reglabil pentru căutarea rapidă și intensă căutare.

Rețea
Monitorizarea în timp real și multi-canal căutarea prin intermediul rețelei.
Controlul utilizator de rețea pentru a accesa.
Înregistrarea datelor din sistem client.
Pan / Tilt control de la site la distanță.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: