Ce este un DVR?

Dvr 8 canaleUn DVR seama ca si  funcții foarte mult cu un VCR, cu excepția faptului că folosește un hard-disk pentru a înregistra, spre deosebire de casete video. Acest lucru înseamnă că nu există nici o benzi pentru tac, și nu există timpul de înregistrare disponibil mai mult. Ca cu un VCR, utilizatorii pot înregistra emisiuni de televiziune prin introducerea de informații, cum ar fi canal, ora și data de înregistrare într-un meniu, sau imagini preluate de la camere de supraveghere video. În cele mai multe cazuri, o listă de meniu de programare viitoare trebuie să fie descărcat de pe un server de la distanță. În scopul de a conecta la server, o linie telefonică dedicată sau de mare viteză conexiune la Internet este necesar, împreună cu servicii de Internet.

Există multe avantaje la utilizarea unui DVR. În primul rând, calitatea imaginii este considerabil mai bună decât înregistrări VCR, iar acesta este întotdeauna consecvent.Format digital, de asemenea, permite pentru video arhivare și de transfer de date la un computer, CD-uri, DVD-ul sau.Funcția de căutare convenabil permite utilizatorilor să localizeze rapid spectacol, sau anumite scene, pe care vor sa ma uit.Dispozitivul poate fi programat pentru a înregistra un sezon întreg de un show de televiziune, sau imaginile unor camere de supraveghere video profesionale și este chiar posibil pentru a viziona prima jumătate a anului un spectacol în timp ce continuă să DVR bandă a doua jumătate.
Una dintre caracteristicile cele mai populare ale acestui aparat este capacitatea sa de a transmite rapid sau skip reclame. Aceasta permite de asemenea utilizatorilor să pauză, derulare înainte, înapoi, sau reda în direct de televiziune. Deoarece aparatul este conectat la Internet, utilizatorii vor putea accesa și vizualiza emisiunile lor preferate de oriunde din lume, folosind un computer și un DVR de la distanță caracteristica de monitorizare.

Una dintre cele câteva dezavantaje la aparate video digitale este că unii nu suporta de înaltă definiție (HDTV) emisiuni, deși acest lucru sa schimbat în ultimii ani, ca HDTV-uri devin tot mai populare. Ei au, de asemenea, de obicei nevoie de un abonament, fie cu o companie care oferă servicii specifice sau cu un satelit sau o societate de televiziune prin cablu, dintre care multe ofera DVR-uri pentru clienții lor pentru o taxă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: