Compresia video H264, Mpeg-4, M-jpeg

Cele mai multe DVR-urile pe H.264 oferta de pe piață pentru a comprima codec video. H.264 video de înaltă calitate, înregistrează reducând în același timp spațiu de stocare pe unitatea de hard disk (HDD). Pentru a vă face o idee despre cum funcționează, să ne compara cu predecesorii săi.

MAGAZIN DVR-URI STAND ALONE AICI

Cele două formate tipice de compresie video H.264 pentru DVR-urile înainte de a s-au Motion JPEG, sau M-JPEG (Joint Photographic Experts Group), și MPEG-4 (Moving Picture Experts Group). Aceste trei moduri de compresie pot afișa toate si sa inregistreze pana la 30 de FPS. Cu toate acestea, există unele domenii în care acestea diferă în mod semnificativ.

M-JPEG

M-JPEG este compilarea JPEG separat comprimate într-o secvență, creând astfel un videoclip. Aceasta se concentrează pe calitatea imaginii, mai degrabă decât cantitatea, adică mai puțin de cadre pe secundă, și se acordă prioritate rezoluția imaginii. Această compresie este potrivit pentru camere megapixel, iar multe camere sunt acceptate.

Unele avantaje ale M-JPEG includ decompresie mai bine pe calculator, o mai buna vizualizare live, precum și o calitate excelentă a imaginii (în mod constant). M-JPEG este, de asemenea, fără licență, ceea ce face gratuit pentru utilizator și privitorul. Un alt aspect care face M-JPEG bună este robustețea sa, în cazul în care un cadru este scăzut, atunci nu afectează supravegherea video.

Dezavantajele M-JPEG sunt dezavantaje mari, cu toate acestea. Sincronizarea sunetul nu este acceptat. Datorită de înaltă rezoluție a imaginilor, care le iau o mulțime de spațiu pe hard disk, chiar dacă dimensiunea imaginii poate fi restricționată în setările. De asemenea, din cauza dimensiunii, este nevoie de latime de banda mult mai mult pentru a transmite fotografiile.

 MPEG-4

MPEG-4 foloseste tehnici similare cu M-JPEG, în ceea ce privește punerea imagini într-o secvență. Acesta compară, în esență două imagini comprimat, salvează imaginea, și-l salvează numai diferența de la fiecare imagine secvențială suplimentare, cum ar fi libera, economisind astfel timpul, spațiul de memorie și putere de procesare.

O rată de compresie mai mare este printre avantajele de MPEG-4. Se poate sincroniza audio și video, și este mare pentru vizualizarea în timp real. MPEG-4 a fost conceput pentru a sprijini lățime mică de bandă aplicații.

Dezavantaje ale MPEG-4 includ calitatea imaginii mai mică (decât M-JPEG), și este licențiată, făcând o taxă o posibilitate pentru spectatori. Aceasta susține un număr mai mic de camere, cum ar fi camere megapixel.

 H.264

H.264 este un alt nume dat MPEG-4 Part 10, și este, de asemenea, cunoscut sub numele de AVC (Advanced Video Coding). Ca și MPEG-4, H.264 salvează imaginea și folosește fundal pentru următoarele câteva cadre, și înregistrează doar mișcarea, dar cu o mai mare flexibilitate. Acesta comprimă imaginile și reduce spațiul necesar pe hard disk, păstrând în același timp claritatea și calitatea imaginii.

H.264 ofera rate mai mari de compresie, și necesită spațiu de stocare mult mai puțin decât MPEG-4 și M-JPEG. Aceasta susține AV sincronizarea și este proiectat pentru video în timp real.

Unele contra ale H.264 sunt robustețea scăzute, adică în cazul în care un cadru scade din cauza lățime de bandă, atunci video este afectată. Decompresie este un pic cam mare pe computere, precum și vizualizare live este oarecum întârziată.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: