Ce inseamna un DVR Profesional ?

De ani de zile tehnologia avanseaza cu o viteza uimitoare in absolut toate domeniile. Industria produselor de securitate n-a ramas in urma ajungand la performante de neimaginat cu cativa ani in urma. Si lucrurile nu se opresc aici…

Senzorii de imagine ai camerelor analogice au cunoscut progrese astfel incat a crescut calitatea imaginilor video atat de interior cat si de exterior, pe timp de zi dar si noaptea.

Industria de supraveghere video este la inceputul unei revolutii prin testarea si lansarea spre distributie a unor noi camere IP Arecont Vision capabile de inregistrare video de la 1.3 la 5.0 megapixeli. Aceasta noua camera se remarca prin nivelul detaliilor, prin flexibilitate mai mare pentru instalatiile de securitate dar si prin faptul ca poate substitui mai multe camere analogice avand o mare capacitate de acoperire a spatiilor supravegheate.

Din pacate sistemele DVR aflate pe piata nu sunt concepute pentru aceste noi camere. Unii producatori sunt preocupati de acest aspect si ofera un card prin care se face upgrade la software-ul DVR-ului pentru cele aflate deja pe piata. Insa atunci cand vechile DVR-uri sunt imposibil de adaptat la noile modele de camere IP cu megapixeli exista solutia inlocuirii acestora.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: